premium netwerkvoorziening voor jouw event

netwerk op uw events

Ervaar een meesterlijke productie voor jouw evenement.

WAAROM?

voor de bezoekers

Informatievoorziening: Bezoekers kunnen online informatie over het evenement vinden, zoals het programma, de locatie, de artiesten, en de plattegrond.

Betalingen: Steeds vaker worden betalingen op evenementen gedaan via mobiele apps of pinautomaten. Deze systemen hebben internet nodig om te werken.

Sociale media: Bezoekers willen foto’s en video’s van het evenement delen op sociale media. Hiervoor hebben ze internet nodig.

Livestreaming: Sommige evenementen worden live gestreamd, zodat mensen die niet op locatie kunnen zijn het evenement toch kunnen volgen.

voor sponsers & partners

Promotie: Sponsors en partners kunnen hun producten en diensten promoten via internet, bijvoorbeeld via banners op de website van het evenement of via social media.

Leadgeneratie: Sponsors en partners kunnen internet gebruiken om leads te genereren, bijvoorbeeld door bezoekers te vragen om hun contactgegevens in te vullen.

voor de toekomst

Nieuwe technologieën: Er worden steeds nieuwe technologieën ontwikkeld die gebruikmaken van internet, zoals augmented reality en virtual reality. Deze technologieën kunnen worden gebruikt om evenementen nog interactiever en leuker te maken.

VOOR DE ORGANISATIE

Registratie en ticketing: De registratie van bezoekers en de verkoop van tickets kan online plaatsvinden. Hiervoor is internet nodig. Communicatie: De organisatie kan via internet communiceren met de bezoekers, bijvoorbeeld via e-mail, sociale media, of een evenementenapp.

Beveiliging: Camerabewaking en andere beveiligingssystemen op evenementen kunnen gebruikmaken van internet. Zo kan zowel internet, WiFi en camera bewaking over 1 kabel.

Logistiek: Internet kan worden gebruikt om de logistiek van het evenement te beheren, zoals het bestellen van materialen en het inplannen van personeel.

netwerkvoorziening

conclusie

Internet is een onmisbaar onderdeel geworden van evenementen en festivals. Het zorgt voor een betere informatievoorziening, efficiëntere organisatie en meer interactie tussen bezoekers, organisatoren, sponsors, en partners.

Naast de bovenvernoemde redenen zijn er nog een paar andere voordelen van internet op evenementen: Het kan helpen om de veiligheid te verbeteren. In geval van nood kan de organisatie via internet snel en efficiënt communiceren met de bezoekers.

camerabewaking

Het kan helpen om de sfeer te verhogen. Muziek kan worden gestreamd, foto’s en video’s kunnen worden gedeeld en bezoekers kunnen met elkaar in contact komen via sociale media.

Het kan helpen om het evenement te promoten. De website van het evenement en social media kunnen worden gebruikt om het evenement te promoten en meer bezoekers te trekken. Kortom, er zijn heel veel redenen waarom evenementen en festivals internet nodig hebben op locatie. Het is een waardevolle tool die kan helpen om het evenement succesvoller te maken.

FIBER

WAAROM GLASVEZEL?

Supersnel: Glasvezelkabels geleiden data via lichtsignalen, waardoor gigantische hoeveelheden data razendsnel verstuurd kunnen worden. Dit is ideaal voor evenementen waar veel mensen tegelijkertijd online zijn, zoals festivals, beurzen…

Ultra stabiel: Glasvezel is ongevoelig voor storingen van buitenaf, zoals elektromagnetische interferentie. Dit zorgt voor een betrouwbare internetverbinding, zelfs in omgevingen met veel elektronische apparaten.

Hoge capaciteit: Glasvezelkabels kunnen enorme hoeveelheden data tegelijkertijd verwerken, zonder dat de snelheid of stabiliteit van de verbinding daaronder lijdt. Dit is cruciaal voor evenementen waar veel dataverkeer is, zoals live streaming, videoconferenties of online gaming.

Langste afstanden: Glasvezel kabel kan zonder problemen tot 30km afstand reiken, zo kunnen we op een stabiele en betaalbare manier internet op jouw locatie krijgen.

Schrik Wegnemen: Met het wegvallen van een verbinding hoef je niet in te zitten. De kabels hebben een armored omhulsel en kunnen tegen een stootje.

onze voordelen

Flexibiliteit: We kunnen onze internetverbinding op maat aanpassen aan de behoeften van uw evenement. Of u nu een kleine bijeenkomst heeft of een groot festival, we hebben de juiste oplossing.

Schaalbaarheid: We kunnen onze infrastructuur snel en eenvoudig opschalen om te voldoen aan de veranderende vraag tijdens uw evenement.

Betrouwbare ondersteuning: We hebben een team van ervaren technici die 24/7 beschikbaar zijn om u te helpen.

technische details

Snelheid: We bieden symmetrischeinternetsnelheden tot 10 Gbps, perfect voor uploads en downloads van grote bestanden.


Betrouwbaarheid: We gebruiken redundante verbindingen om te garanderen dat uw internetverbinding altijd beschikbaar is.

Veiligheid: We gebruiken geavanceerde beveiligingstechnologieën om uw data te beschermen.

Kortom, als u op zoek bent naar de beste internetverbinding voor uw evenement, dan is ons event internet via glasvezel de perfecte keuze.

ONZE WERKWIJZE

KENNINGSMAKING & ANALYSE

We komen graag langs voor een eerste kennismaking zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken. We kijken naar de grootte van de locatie. Vervolgens maken we een analyse en verwerken dit in een technisch plan.

OPSTELLEN TECHNISCH PLAN

Op basis van jouw wensen maken wij een netwerkdesign. Hierin worden de mogelijkheden voor jouw locatie op een rijtje gezet. Zo krijg jij een beter beeld over de vorming en hoe wij kunnen voorzien in jullie behoeften.

een offerte op maat

Aan de hand van het technische plan wordt er een offerte opgesteld met de kosten van onze diensten. Zo zorgen wij ervoor dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

de productie

Na het goedkeuren van de offerte kunnen we starten met het aanleggen van de internetverbinding op de locatie wanneer dat gewenst is. Het Edisons Team zorgt ervoor dat alles wordt klaargemaakt voor gebruik. We garanderen altijd een goed werkend en stabiele internetverbinding. En we hebben een 24/7 support dienst on site of online indien dit gewenst wordt.

evaluatie & data

Na afloop komen we nog eens samen voor een evaluatie. Hier bespreken we hoe alles is verlopen. Gedurende het evenement doen wij verschillende metingenuitwerken in een overzichtelijk dashboard.