Over ons

Over ons

Ervaar een meesterlijke productie voor jouw evenement.

Wij zijn meesters in ons werk

Beleef het onmogelijke! Wij zijn meesters in ons vak, altijd een stap verder met high-end oplossingen om jou een totaalbeleving te geven. Wij zijn flexibel, passen ons aan en denken nooit in beperkingen. Originele en gekke ervaringen zijn onze signatuur. Met onze expertise tillen we jouw beleving naar een hoger niveau. Van A tot Z ontzorgen we je. Onze drive om de beste te zijn is groot. Edisons is een jong en gedreven team dat flexibel is en niet bang om grenzen te verleggen. Dus laat je droom maar komen, wij staan klaar !

Play Video

Ons team.

Robbe Verburgh

Founder / Global manager

Als het op technologie aankomt, gaat hij altijd een stapje verder. High-end oplossingen die voor de juiste beleving zorgen. Hij past zich aan en denkt nooit in beperkingen.

Joren Vanpoucke

Founder / Staff director & project manager

Hij is jong, gedreven & niet bang voor het onbekende. Zijn energie is aanstekelijk. Investeren in de juiste teamleden om het werk uitmuntend uit te voeren is voor hem dan ook een evidentie.

Gianni Focquaert

Founder / Customer service

Hij neemt elke uitdaging aan. Zijn missie is grenzen verleggen. Out of the box denken is zijn handelsmerk. Flexibiliteit is zijn troef. Hij luistert aandachtig naar jouw ideeën en vertaalt deze in een totaalbeleving.

Erik Vanpoucke

Warehouse-coördinator

Met een scherp oog voor detail en uitgebreide kennis van magazijnbeheer zorgt onze warehouse-coördinator ervoor dat de voorraad efficiënt wordt beheerd en dat bestellingen tijdig worden verwerkt en geleverd.

Dimitri Cloeckaert

Operational manager & production designer

Hij biedt jou de exclusieve ervaring die je nergens anders zult vinden. Unieke en originele ideeën zijn Dimi’s signatuur. Hij houdt van vernieuwing en heeft oog voor detail.

Kjell Verstraete

Project manager

Kjell, je persoonlijke contactpersoon begeleidt en ondersteunt je door het hele project. Altijd bereikbaar en altijd voorbereid loopt hij stap voor stap met jou mee.