Over ons

Over ons

Ervaar een meesterlijke productie voor jouw evenement.

familiaal

van a tot z ontzorgd.

flexibel

grenzen verleggen, 
dromen verwezenlijken.

jong

gedreven door passie.

meesterlijk

beleef het onmogelijke.

origineel

ga voor goud

Wij zijn meesters in ons werk

Beleef het onmogelijke! Wij zijn meesters in ons vak, altijd een stap verder met high-end oplossingen om jou een totaalbeleving te geven. Wij zijn flexibel, passen ons aan en denken nooit in beperkingen. Originele en gekke ervaringen zijn onze signatuur. Met onze expertise tillen we jouw beleving naar een hoger niveau. Van A tot Z ontzorgen we je. Onze drive om de beste te zijn is groot. Edisons is een jong en gedreven team dat flexibel is en niet bang om grenzen te verleggen. Dus laat je droom maar komen, wij staan klaar !

Play Video

Ons team.

Robbe Verburgh

Founder / Global manager

Als het op technologie aankomt, gaat hij altijd een stapje verder. High-end oplossingen die voor de juiste beleving zorgen. Hij past zich aan en denkt nooit in beperkingen.

Joren Vanpoucke

Founder / Staff director & project manager

Hij is jong, gedreven & niet bang voor het onbekende. Zijn energie is aanstekelijk. Investeren in de juiste teamleden om het werk uitmuntend uit te voeren is voor hem dan ook een evidentie.

Gianni Focquaert

Founder / Customer service

Hij neemt elke uitdaging aan. Zijn missie is grenzen verleggen. Out of the box denken is zijn handelsmerk. Flexibiliteit is zijn troef. Hij luistert aandachtig naar jouw ideeën en vertaalt deze in een totaalbeleving.

Dimitri Cloeckaert

Operational manager & production designer

Hij biedt jou de exclusieve ervaring die je nergens anders zult vinden. Unieke en originele ideeën zijn Dimi’s signatuur. Hij houdt van vernieuwing en heeft oog voor detail.

Kjell Verstraete

Project manager

Kjell, je persoonlijke contactpersoon begeleidt en ondersteunt je door het hele project. Altijd bereikbaar en altijd voorbereid loopt hij stap voor stap met jou mee.

Erik Vanpoucke

Warehouse-coördinator

Met een scherp oog voor detail en uitgebreide kennis van magazijnbeheer zorgt onze warehouse-coördinator ervoor dat de voorraad efficiënt wordt beheerd en dat bestellingen tijdig worden verwerkt en geleverd.

Niels Vanderschaeghe

IT-manager & systeembeheerder

Niels zorgt ervoor dat je netwerk stabiel is en blijft. Met zijn technische kennis en probleemoplossend vermogen garandeert hij een betrouwbare infrastructuur voor al je elektronische systemen. Zijn toewijding aan kwaliteit en efficiëntie maakt hem de perfecte match voor al je netwerkbehoeften.

Cedric Taecke

Electrical project manager

Cedric is een jonge gedreven elektricien met bakken ervaring, van aanleg tot fout zoeken is hij een expert! Door deze gedrevenheid en ervaring zorgt Cedric ervoor dat de elektriciteit op jouw project stabiel blijft en dat er zich geen storingen voordoen.