Projects

Polé Polé Gentse feesten 2023

Polé Polé Gentse feesten 2023

Ervaar een meesterlijke productie voor jouw evenement.

Foto's

Project informatie

Pole Pole Gentse Feesten: Een Unieke Beleving

Ons team stond aan het roer van de volledige technische productie van Polé Polé Gentse Feesten, een van de meest geliefde evenementen tijdens de Gentse Feesten. Met trots verzorgden we elk aspect van dit iconische festival, van geluidsproductie tot stage design en alles daartussenin.

Adamson Speakers: De Kracht van Geluid

Met maar liefst 110 Adamson speakers verspreid over het hele terrein, aan beide zijden van het water, creëerden we een meeslepende geluidservaring die de bezoekers onderdompelde in de muziek en de sfeer van het festival. Dankzij ons geavanceerde geluidssysteem klonken de beats helder en krachtig, waardoor de Polé Polé-feestgangers zich volledig konden laten gaan.

Stage Design & Technische Omkadering

Onze betrokkenheid bij Polé Polé Gentse Feesten ging verder dan alleen geluidsproductie. We waren verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van het podium, met aandacht voor elk detail van het stage design. Met meer dan 1300 meter truss en meer dan 6 kilometer bekabeling, waarvan 600 meter glasvezel, zorgden we voor een stevige en veilige technische omkadering voor het festival.

Creatieve Verlichting en Sfeer

Naast geluidsproductie en stage design leverden we ook creatieve verlichting en sfeerverlichting die de magie van Polé Polé tot leven brachten. Met dynamische lichteffecten en een zorgvuldig ontworpen lichtplan creëerden we een betoverende ambiance die het festivalterrein transformeerde in een ware oase van feestvreugde.