Projects

Modeshow – Puur Gent – Geluidsproductie, truss, licht

Modeshow – Puur Gent – Geluidsproductie, truss, licht

Ervaar een meesterlijke productie voor jouw evenement.

Foto's

Project informatie

Geluidsproductie op Maat

Tijdens de Modeshow – Puur Gent, gehouden onder de welbekende Schaapstal, verzorgden wij niet alleen de geluidsproductie, maar ook alle andere aspecten van de techniek. Ons team was verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige geluidssystemen die elke noot en elk woord kristalhelder weergaven. Met zorgvuldig afgestelde geluidsapparatuur zorgden we ervoor dat de modeshow een meeslepende en onvergetelijke ervaring werd voor alle aanwezigen.

Lichtontwerp en Trussconstructie

Naast geluidsproductie stonden we ook in voor het ontwerp en de uitvoering van de lichtinstallatie en trussconstructie. Onze deskundige lichtontwerpers creëerden een verlichtingsplan dat perfect aansloot bij de sfeer en esthetiek van de modeshow. Met behulp van geavanceerde lichttechnologieën brachten we de catwalk tot leven met dynamische en kleurrijke verlichtingseffecten. Daarnaast bouwden we een stevige trussconstructie om de verlichting en andere technische apparatuur veilig en efficiënt te kunnen installeren.

Technische Ondersteuning voor Stad Gent

Als trotse partner van Stad Gent leverden we niet alleen technische productie voor de Modeshow – Puur Gent, maar boden we ook uitgebreide technische ondersteuning voor het evenement als geheel. Ons ervaren team stond klaar om alle aspecten van de techniek te coördineren en te beheren, zodat de modeshow soepel kon verlopen en aan alle verwachtingen kon voldoen.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Bij Puur Gent streven we ernaar om op maat gemaakte technische oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften en visie van onze klanten. Ons creatieve en ervaren team staat klaar om samen te werken aan uw volgende evenement en een onvergetelijke ervaring te creëren met hoogwaardige geluidsproductie, verlichting, trussconstructie en meer.