Projects

Miles For Smiles 2023 – Lichtproductie, geluid, Special FX

Miles For Smiles 2023 – Lichtproductie, geluid, Special FX

Ervaar een meesterlijke productie voor jouw evenement.

Foto's

Project informatie


Een Betoverend Nachtelijk Loopevenement in Brugge

In het prachtige historische stadscentrum van Brugge vond een groots nachtelijk loopevenement plaats voor het goede doel. De stad kwam tot leven met de energie van de deelnemers en de steun van de toeschouwers.

Betoverende Lichtproducties langs het Parcours

Langs de looppiste werden deelnemers en toeschouwers betoverd door prachtige lichtinstallaties. Ons team zorgde voor een oogverblindende lichtproductie, met inbegrip van adembenemende drijvende lichtpontons op het water, die de route verlichtten en een magische ambiance creëerden.

Technische Perfectie in het BMCC Business Center

In het BMCC, een belangrijk business center in de stad Brugge, bouwden we aan een technisch hoogstandje. Hier namen we de verantwoordelijkheid op ons voor de geluid, licht, special FX en stroomvoorziening. Onze expertise op het gebied van lichtproductie kwam hier volledig tot zijn recht, waardoor de vertrek- en aankomsthal een adembenemende atmosfeer kregen die perfect aansloot bij de dynamiek van het evenement.

Een Naadloze en Betoverende Ervaring

Dankzij ons team en onze toewijding verliep het evenement vlekkeloos. Deelnemers werden ondergedompeld in een betoverende ervaring, terwijl toeschouwers werden meegenomen op een visuele reis door het prachtige nachtelijke landschap van Brugge.