Projects

Hangar Odnar 2024 – Lichtproductie

Hangar Odnar 2024 – Lichtproductie

Ervaar een meesterlijke productie voor jouw evenement.

Foto's

Project informatie

Lichtproductie voor Hangar Odnar

Op 20 mei werd Hangar Odnar getransformeerd tot een adembenemende rave-locatie, dankzij de innovatieve lichtproductie verzorgd door ons. Wij hadden de eer om het lichtontwerp en de technische uitvoering voor dit unieke evenement te realiseren, waardoor we een visueel spektakel creëerden dat perfect aansloot bij de energie en sfeer van de nacht.

Dynamische Lichtshows

Bij Hangar Odnar draaide alles om de beleving. Onze lichtproductie speelde een cruciale rol in het versterken van de muziek en het creëren van een meeslepende atmosfeer. Met dynamische lichtshows, strategische belichting en geavanceerde technologieën brachten we de beats en ritmes van Audiowave, DJ AYANE, Juwlz, MONSIEUR, Olivier Tuckmansing en Michiel Desmet tot leven. Elk lichtpatroon en elke kleur werd zorgvuldig afgestemd om de intensiteit van de muziek te versterken en het publiek volledig onder te dompelen in de ervaring.

Perfecte Technische Uitvoering

Edisons staat bekend om zijn precisie en aandacht voor detail. Bij Hangar Odnar zorgden we ervoor dat alle technische aspecten van de lichtproductie vlekkeloos verliepen. Van de installatie tot de live-uitvoering, ons team was continu aanwezig om ervoor te zorgen dat de lichtshows perfect synchroniseerden met de muziek en de sfeer op elk moment versterkten.

Samenwerking en Succes

Het succes van de belichting bij Hangar Odnar was het resultaat van nauwe samenwerking en voortdurende innovatie. We werkten nauw samen met de organisatoren om hun visie te begrijpen en deze te vertalen naar een verbluffend visueel ontwerp. De positieve reacties van het publiek en de artiesten bevestigden het succes van onze aanpak.