Projects

Campo Solar 2023 – Concerttechniek

Campo Solar 2023 – Concerttechniek

Ervaar een meesterlijke productie voor jouw evenement.

Foto's

Project informatie

Complete Technische Productie voor Campo Solar 2023

Dit jaar was ons team verantwoordelijk voor de volledige technische productie van de podia ‘De Schuur’ en ‘De Voute’ op het Campo Solar festival. We verzorgden alle aspecten van de concerttechniek, inclusief sound, light, vision en stagedesign. Onze expertise en aandacht voor detail zorgden ervoor dat elk optreden vlekkeloos verliep en het publiek kon genieten van een onvergetelijke ervaring.

Concerttechniek op Maat

Voor de podia ‘De Schuur’ en ‘De Voute’ leverden we op maat gemaakte concerttechniek. Onze geluidsinstallaties zorgden voor een kristalhelder geluid, waardoor elke noot en elk woord perfect hoorbaar was. Het lichtontwerp was afgestemd op de sfeer van elk optreden, met dynamische verlichting die de energie van de muziek versterkte en het publiek in de juiste stemming bracht. Bovendien zorgden onze vision-technieken voor visuele effecten die de shows naar een hoger niveau tilden.

Innovatief Stagedesign

Naast de geluids- en lichttechniek waren we ook verantwoordelijk voor het stagedesign. Onze ontwerpers creëerden podia die niet alleen functioneel waren, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Elk detail, van de positionering van de apparatuur tot de decoratieve elementen, was zorgvuldig gepland om de artiesten de beste omstandigheden te bieden voor hun optredens en het publiek een visueel spectaculaire ervaring te geven.

Efficiënte Opbouw en Afbraak

Het opbouwen en afbreken van de technische installatie voor Campo Solar 2023 was een logistieke uitdaging die ons team met precisie en efficiëntie heeft aangepakt. Dankzij onze ervaring in concerttechniek konden we de infrastructuur snel en veilig opzetten, zodat de artiesten konden soundchecken en optreden zonder vertragingen. Na afloop van het festival zorgden we voor een snelle en georganiseerde afbraak, waarbij we al het materiaal veilig terugbrachten.

Hoogwaardige Apparatuur en Expertise

Onze hoogwaardige apparatuur en technische expertise maakten het mogelijk om de hoogste kwaliteit te leveren voor het festival. Door te investeren in de beste geluids-, licht- en visuele technologieën konden we de verwachtingen van zowel de artiesten als het publiek overtreffen. Ons team bestond uit ervaren technici die elk aspect van de technische productie met vakmanschap en toewijding behandelden.