Projects

Brussels Airlines – “THE DROP” 2024 – Geluidsproductie

Brussels Airlines – “THE DROP” 2024 – Geluidsproductie

Ervaar een meesterlijke productie voor jouw evenement.

Foto's

Project informatie

Het Spektakel van “THE DROP” in de Nationale Pers

“THE DROP” trok in januari de aandacht van de nationale pers, met een onmiskenbaar aanwezigheid. Voor degenen die het nieuws hebben gemist, Brussel Airlines onthulde met dit spectaculaire evenement op de luchthaven haar nieuwe crew outfits.

Een Verbluffende Onthulling op de Luchthaven

Op een iconische locatie als de luchthaven werd “THE DROP” een onvergetelijk moment. Het publiek werd getrakteerd op een adembenemende releaseshow waar de nieuwe crew outfits van Brussel Airlines schitterden op een catwalk geïnspireerd door een landingsbaan.

Technische Perfectie door Ons Team

In samenwerking met Fast Forward Events hebben we alle technische aspecten van “THE DROP” tot in de puntjes verzorgd. Ons ervaren team stond garant voor de geluidsproductie, verlichting en constructie, waardoor elk detail van de show tot leven kwam.

Geluidsproductie die de Sfeer bepaalde

Met precisie en passie heeft ons team gezorgd voor een geluidsproductie die de sfeer van “THE DROP” bepaalde. Elke noot en elk geluidseffect werd perfect afgestemd om de spanning en sensatie van het moment te versterken.

Verlichting die de Magie Versterkte

De verlichting, een essentieel onderdeel van de show, werd met vakmanschap door ons team verzorgd. De kleuren en effecten gaven de catwalk en de nieuwe outfits van Brussel Airlines een betoverende gloed, waardoor het publiek werd meegevoerd in de magie van het moment.

Constructie die de Visie Realiseerde

Last but not least, heeft ons team gezorgd voor de constructie van de adembenemende catwalk. Geïnspireerd door een landingsbaan, werd deze perfect uitgevoerd om de visie van “THE DROP” tot leven te brengen.

Dankzij de nauwe samenwerking en het vakmanschap van ons team en Fast Forward Events, werd “THE DROP” niet alleen een onthulling van nieuwe outfits, maar een ware belevenis die de toeschouwers nog lang zal bijblijven.