Projects

Barrio Cantina Foodtruck Festival – Brugge & Aalst 2023 – technische productie

Barrio Cantina Foodtruck Festival – Brugge & Aalst 2023 – technische productie

Ervaar een meesterlijke productie voor jouw evenement.

Foto's

Project informatie

Complete Technische Productie voor een Onvergetelijk Evenement

Het Barrio Cantina Foodtruck Festival in Brugge en Aalst in 2023 was een groot succes, mede dankzij de volledige technische productie verzorgd door ons team. Dit grootschalige evenement trok duizenden feestvierders aan en omvatte honderden foodtrucks. Ons team was verantwoordelijk voor de sound, light en staging, waardoor we een sfeervolle en goed georganiseerde festivalervaring konden bieden.

Geluidsproductie voor Feestvierders

Voor het Barrio Cantina Foodtruck Festival was een uitstekende geluidsproductie cruciaal. Ons team zorgde voor de installatie en het beheer van de geluidssystemen, waardoor de muziek en aankondigingen helder en zonder onderbrekingen konden worden gehoord door duizenden feestvierders. De technische productie van het geluidssysteem was erop gericht om de optimale geluidskwaliteit te leveren, ongeacht de grootte van de menigte.

Verlichting en Staging voor het Festival

Naast de geluidsproductie was ook de verlichting een belangrijk onderdeel van de technische productie. We zorgden voor terreinverlichting die zowel functioneel als sfeervol was, waardoor het festivalterrein ‘s avonds tot leven kwam. Onze staging-oplossingen zorgden ervoor dat de podia stevig en veilig waren, terwijl de verlichting zorgde voor een dynamische en feestelijke sfeer die de hele nacht duurde.

Stroomvoorziening voor Honderden Foodtrucks

Een festival van deze omvang vereist een robuuste stroomvoorziening. Ons team leverde stroomvoorziening voor honderden foodtrucks, zodat elke truck betrouwbaar en efficiënt kon werken. De technische productie omvatte het plaatsen van stroomkasten, het aanleggen van kabels en het waarborgen van een stabiele stroomvoorziening gedurende het hele evenement.

Volledige Technische Productie

Van geluid en licht tot staging en stroomvoorziening, onze technische productie was essentieel voor het succes van het Barrio Cantina Foodtruck Festival. Ons team werkte nauw samen om ervoor te zorgen dat elk technisch aspect van het festival soepel verliep.

technische productie