Video & Streaming

Realtime video van eender waar, naar eender wie.

We stream or capture your event.

Een volledige tv- of awardshow, livecaptatie of hybride evenement. Wij brengen uw evenement tot in ieders woonkamer. Geen uitdaging gaan we uit de weg. Van een verbluffend concert rechtstreeks op de LED-wall tot een livestream vanop de gekste locaties: op een rijdende bakfiets of een vliegende luchtballon, binnen de seconde tot bij je kijkers thuis. Multicam is onze specialiteit.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

TV- of Awardshow

Edisons onderneemt de totaalproductie van live TV– en AWARDSHOWS. We voorzien sound, light en screens voor de kijkers op locatie. We streamen een levendige multicam mix naar de kijkers thuis en stappen mee met jou in de regie. We maken een nauwkeurige voorbereiding en zorgen voor een feilloos verloop.

Livecaptatie

Een uitmuntende live videomix rechtstreeks op de ledwall van jouw concert of festival. We coveren met verschillende camerastandpunten het volledige gebeuren, op maat van de locatie en het event. Ook opnames maken we van live en DJ performances, tot zelfs seminaries, bedrijfsevents of politie debatten die moeten vereeuwigd worden. De uitvoering kan in 1 vlot gebeuren, wij registreren alles en bezorgen de opnames.

Hybride events

Van hybride events met alle nodige voorzieningen voor het aanwezige publiek op locatie in combinatie met videoproductie en livestreams voor de mensen die vanop afstand of achteraf willen meekijken.

EDISONS X KONGSBERG CUTTING 2023 3

Wat zijn hybride events?

Met onze hybride events bieden wij u een combinatie van een real-life event met een online livestream. Wij bieden op alle vlakken oplossingen en tillen je event, al is het een liveoptreden, voordracht, bedrijfsevenement of persconferentie, naar een next level.

Met zowel alle nodige voorzieningen voor een ideale beleving bij de mensen die fysiek aanwezig zijn op de locatie van het event, tot een perfecte vertaling naar de mensen thuis. De combinatie garandeert dat gelijk in welk format je event kan plaatsvinden.

Live interactie met de andere kant van de wereld

Onze hybride evenementen zorgen daarbovenop voor een tweerichtingscommunicatie. De mensen kunnen niet alleen meevolgen, we kunnen ze ook live op het scherm brengen in de zaal om te converseren met de mensen en het publiek op locatie. Op deze manier brengen we virtueel conferenties van mijlen ver tot bij elkaar in één dezelfde ruimte. Overbodige vliegkilometers zijn in zo’n situatie niet meer nodig.

Edisons Hybride livestream
FLAVOUR DROP X DAMON DE BACKER 2021 2

Uitbreiding livestreams

Dankzij livestreaming zag onze firma het levenslicht. We waren er als de pinken bij toen de coronapandemie uitbrak. Van live radioshows, tot bedrijfsevents, we zijn zelfs live vanuit een luchtballon helemaal tot op nationale radio gegaan. Niet alleen met sound, maar natuurlijk ook met beeld. Creatieve streams zijn onze specialiteit.

Hardwarematig

Softwarematig

Bedrijfsradio

Wij trekken naar uw bedrijf met een op maat gemaakte radioshow die we uitzenden tot achter iedereen zijn bureau. We betrekken alle werknemers, de firma kiest de plaatjes, de inhoud wordt zorgvuldig samengesteld, we organiseren interactieve wedstrijden tijdens de show en zorgen zelfs dat alle tunes en deuntjes worden gebrand in de firmastijl door onze in-house sound engineer.

Een bekende persoon achter de micro die de show in goeie banen leidt, geen enkel probleem. Of wat dacht u er van om twee gedreven collega’s de show te laten hosten. Onze ervaren radiocollega begeleid hen van a tot z, in de voorbereiding en zelfs als rechterhand achter de schermen, tijdens de show.

Play Video
Edisons Videoproductie

Videoproductie

Bij videoproductie willen wij bij Edisons meer bieden dan enkel en alleen het afleveren van het eindproduct.

Samen met de klant stellen we een plan van aanpak op dat zowel video, audio, story, post-productie als 2D-ontwerp en animaties bevat.

Post-Productie Livestreams

Animaties

Audio productie

Bedrijfsvideo's

Aftermovies

Instructievideo’s

Muziekproductie

Productie van opleidingspakketten

“Edisons heeft flow, inhoudelijk en technisch!”

We verzorgen jouw online kant van het event in één groot totaalpakket. Liveshows zijn en waren de reden van ons ontstaan. We brengen structuur in de regie en zorgen naast de technische uitvoering voor een goeie inhoudelijke begeleiding.

Amazing streams only.

Zie hier een greep uit onze livestreams en videoproducties. Voor nog meer voorbeelden en ideeën klik hier.

JUPILER – EK 2021

Live In The Air (Flavour Drop X VR-Stream X StuBru)​

COCA-COLA (BE, NL & LUX)

De Jamie Awards 2022 & 2023

Rijvers Festival 2022 & 2023

JUPILER – EK 2021

Live In The Air (Flavour Drop X VR-Stream X StuBru)​

COCA-COLA (BE, NL & LUX)

De Jamie Awards 2022 & 2023

Rijvers Festival 2022 & 2023

Client satisfaction is our driving force.

Een prima begeleiding voor alle technische aspecten van onze liveshow. Naar Edisons kan je stappen met een gek idee en ze zullen er alles aan doen om dit te verwezenlijken. Hun jonge flexibiliteit en professionaliteit is een echte troef.

Matti Meurisse & Vincent Schroeven

Hurae

Fantastische partner voor de streaming van de openingsavond van onze internationale conferentie. Bijzonder geduldig, professioneel en flexibel team, met oog voor detail. Geen enkele vraag was te veel. Ook de verhouding prijs-kwaliteit was uitstekend. Een warme aanrader!

Brigitte Herremans

Universiteit Gent

Flexibiliteit is de troef van dit jong maar ervaren team. Ze staan bij elke opbouw of uitvoering paraat om de extra’s die we vragen in een mum van tijd voor elkaar te krijgen.

Günter Hilderson

The Oval Office

De technische rechterhand van ons project, een team dat altijd uit is op een originele aanpak.

Hakim Chatar

Jamie Awards

Vanaf de conceptfase kan je terecht bij Edisons. Ze wisten onze wildste ideeën te realiseren.

Ann-Sophie Beernaert

Edgard Cooper

Top technische begeleiding van A tot Z door dit jonge, gedreven team.

Wannes Loosveldt​

Bomboclat Festival​