Klank voor Evenementen

Klank voor Evenementen

Ervaar een meesterlijke productie voor jouw evenement.

Klank

Als firma hebben we er voor gekozen om op producties uitsluitend met Adamson aan de slag te gaan. Adamson Audio is een toonaangevend merk op het gebied van professionele geluidssystemen, denk maar aan alle grootste festivals in België en ver daarbuiten. Adamson zijn uitmuntende en hoogwaardige luidsprekersystemen en audio-oplossingen voor concerten, festivals, theaters en andere evenementen over de hele wereld.

Geluidsproductie voor events

Met een sterke focus op innovatie en kwaliteit, biedt Adamson Audio de meest geavanceerde technologieën en beste geluidskwaliteit in de branche. Of je nu een ervaren geluidstechnicus bent of gewoon op zoek bent naar de beste geluidsbeleving voor jouw evenement, Adamson Audio heeft alles wat je nodig hebt om het publiek te laten genieten van een onvergetelijke sound.

Bovendien hebben we een team top audiotechniekers voor je klaar staan. We kiezen er steeds voor om te werken met de juiste geluidstechnieker op de juiste plaats en ervaring is key.

Het audiosysteem wordt bij grote evenementen op voorhand in onze software berekend, erna door een specialiseerde technieker op locatie perfect afgesteld. Afzonderlijk rekening houdend met delays voor top- en basspeakers. Na het volledig afstellen is het aan onze minutieuze audio operators die het hele event lang een topmix voor je zullen opleveren.