Projects

Retro Nation

Retro Nation

Ervaar een meesterlijke productie voor jouw evenement.

Foto's

Project informatie

Een evenement toegewijd aan het Retro genre, beter kan het toch niet worden?

We verzorgden klank & licht, stroom, terreinverlichting, herkenningspunten en decor/podium.

Klank & licht

Geluid is het belangrijkste element op een event, door te werken met top merken garanderen wij een klank om U tegen te zeggen, dit samen met het licht die werd aangestuurd door één van onze licht techniekers geef je iedere bezoeker op het terrein een beleving van klank en licht die samen vloeien.

Stroomvoorziening

Door een dichte samenwerking met verschillende partners voorzien we ook elektriciteit op het terrein, op Retro Nation zorgden we voor stroom op het volledige terrein.

Terreinverlichting

Voor een extra gevoel van beleving voorzagen we meer dan 300m guirlande lichtslingers op het festivalterrein, hierdoor kwam de sfeer en warmte helemaal op zijn plaats

Herkenningspunten

Op een festival een Toilet of kassa zoeken tussen de menigte bezoekers is vaak een moeilijke opgave! Om belangrijke plaatsen beter te doen opvallen plaatsten we grote trussen met de nodige verlichting aan de ingang.

Decor/podium

Van ideé tot uitwerking, VR-Events bouwde rond het bestaande podium een stelling bekleed met pallets, alle verlichting en geluid werd ook mooi al 1 geheel verwerkt in het decor.