Projects

Autosalon 2023

Autosalon 2023

Ervaar een meesterlijke productie voor jouw evenement.

Foto's

Project informatie

3 Hallen

1,2 KM Trussconstructie

666 Lampen

Live-show – Car Of The Year

Samen met een topteam van 42 medewerkers en onderaannemers 

Een project in samenwerking met Fast Forward Events voor Febiac, organisator Brussels Motor Show in Brussels Expo.

Totaaluitlichting

Het eerste deel van het project bestond uit de totaaluitlichting van de hele concepthal 9. Meer dan 400 lampen werden opgehangen aan het trussysteem die we bouwden om alle standen en auto’s in de hal uit te lichten.

Alle lichtplannen werden in 3D renders aan klant voorgelegd. Zo kon
onze partner op voorhand perfect inschatten waar wat extra licht nodig zou zijn om een optimale uitlichting te voorzien voor elke auto en elk standje die in een latere fase in de hal geplaatst worden.

Alle trussen werden aan takelpunten van Brussels Expo opgehangen. Ons team neemt die communicatie met de Expo volledig op zich om de klant van dit communicatieve luik te ontlasten.

Hal 6

In deze hal zorgden we voor de totaaluitlichting van de Avenue. Een deel van het salon die een restaurant bevat en een hele boel special cars die aan het publiek worden tentoongesteld. Als extraatje voor dit feeërieke deel van het salon hingen we een heel aantal portman lampen op in dit ontwerp.

Hal 5

In hal 5 plaatsten we heel wat pipe & drape en een VIP dome waar bijzondere recepties en voordrachten werden opgevoerd. Alle presentaties, techniek voor klank en schermen, werden 10 dagen lang door ons team geplaatst en ondersteund.

Dome Hal 9

De dome van Hal 9 werd het pronkstuk van het Salon. Aan het plafond bevestigden we een dubbele lichtring met een door ons custum gedesigned en gebouwd autopodium eronder. Naast de liveshow van Car Of The Year werden er 10 dagen lang, het hele salon door, voordrachten en fora gehouden. Niet alleen de topwagens van 2023 reden over ons podium. Ook de koning en onze eerste minister kwamen langs in onze dome. Als sfeer werden rondom rond Portman lampen geplaatst. Klank, screens en lichtshow werden telkens verzorgd door ons personeel ter plaatse.

Show: Car Of The Year

Als kers op de taart stonden we op vrijdag 13 januari met ons hele VR-Events en VR-Stream team in voor de liveshow waarin over heel Europa de ultieme personenwagen van het jaar wordt verkozen. De show heeft heel wat bekijks vanuit de hele wereld. Zowel de techniek ter plaatse als het camerawerk en regie voor de livestream werd door onze crew verzorgd.