festival & event productie

De architect van jouw verbluffend evenement.

Maak uw event productie compleet.

Bij Edisons zijn we gepassioneerd om uw evenement onvergetelijk te maken, van begin tot eind. We beginnen met het maken van op maat gemaakte 3D-ontwerpen van uw podium, zaal of festivalterrein. Maar daar stopt het niet. We nodigen u uit voor een vrijblijvende brainstormsessie, waar we samen het meest originele en innovatieve concept bedenken dat past bij uw visie.

En zodra het plan is vastgesteld, nemen we alle technische aspecten van uw evenement over. Van het regelen van de benodigde apparatuur en technici tot het coördineren van logistiek en planning, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Met Edisons aan uw zijde kunt u zich concentreren op het creëren van onvergetelijke momenten, terwijl wij de rest voor u regelen:

festivalproducties

“Top begeleiding van A tot Z.”

Wannes Loosveldt | Organisator Bomboclat Festival​

Een samenwerking die winst oplevert begint bij een vindingrijke partner. Wij bieden jou die exclusieve ervaring die je nergens anders zult vinden. Unieke en originele ideeën zijn onze signatuur. We houden van vernieuwing en hebben oog voor detail. Vertrouw op onze expertise en samen behalen we goud. Bovendien is flexibiliteit onze troef.

Dus laat je droom maar komen. We luisteren aandachtig naar jouw ideeën en vertalen deze in een totaalbeleving. Wij staan klaar. Geen nood meer voor het zoeken naar verschillende partners voor verschillende technische aspecten. Edisons is een echte one stop shop, wij kunnen je volledig van alle technisch aspecten ontlasten onder een heel close begeleiding.

Enkel de beste event producties

Zie hier een greep uit onze event producties. Voor nog meer voorbeelden en ideeën klik hier.

Polé Polé 2023

Bomboclat Festival 2021, 2022 & 2023

Cogétama Fest 2022

Rijvers Festival 2022 & 2023

Campo Solar 2022

Bomboclat Festival 2021, 2022 & 2023

Cogétama Fest 2022

Rijvers Festival 2022 & 2023

Campo Solar 2022

Client satisfaction is our driving force.

Een prima begeleiding voor alle technische aspecten van onze liveshow. Naar Edisons kan je stappen met een gek idee en ze zullen er alles aan doen om dit te verwezenlijken. Hun jonge flexibiliteit en professionaliteit is een echte troef.

Matti Meurisse & Vincent Schroeven

Hurae

Fantastische partner voor de streaming van de openingsavond van onze internationale conferentie. Bijzonder geduldig, professioneel en flexibel team, met oog voor detail. Geen enkele vraag was te veel. Ook de verhouding prijs-kwaliteit was uitstekend. Een warme aanrader!

Brigitte Herremans

Universiteit Gent

Flexibiliteit is de troef van dit jong maar ervaren team. Ze staan bij elke opbouw of uitvoering paraat om de extra’s die we vragen in een mum van tijd voor elkaar te krijgen.

Günter Hilderson

The Oval Office

De technische rechterhand van ons project, een team dat altijd uit is op een originele aanpak.

Hakim Chatar

Jamie Awards

Vanaf de conceptfase kan je terecht bij Edisons. Ze wisten onze wildste ideeën te realiseren.

Ann-Sophie Beernaert

Edgard Cooper

Top technische begeleiding van A tot Z door dit jonge, gedreven team.

Wannes Loosveldt​

Bomboclat Festival​