baanbrekende corporate evenementen

Corporate events on a next level!

Baanbrekende corporate EVENT producties.

Wij pakken uw corporate event aan met de grootste zorg: creëren een unieke beleving voor uw personeel of maken het meest afgewerkte seminarie voor uw partners. Meeschrijven aan een unieke show, een radioshow tot op alle bureau’s, een podcast over je firma, livestreamen van een opleiding of een bijzonder persmoment. Wij denken mee over een originele uitvoering, voorzien alle technische benodigdheden en afwerking tot in de kleinste puntjes.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Event

Een prachtig tot in de puntjes afgewerkt bedrijfsfeest, dat is onze core business. We gaan met u rond tafel zitten aan de start en bedenken een unieke ervaring voor alle bezoekers.

Bedrijfsradio

Wij trekken naar uw bedrijf met een op maat gemaakte radioshow die we uitzenden tot achter iedereen zijn bureau.

Seminaries

Wij zorgen voor het versterken en verschaffen van technisch materiaal voor de bezoekers op locatie, een perfecte opname of uitzenden van uw seminarie met de mogelijkheid tot volle interactie van de mensen aan de andere kant van het scherm.

Corporate evenement

Een prachtig tot in de puntjes afgewerkt bedrijfsfeest, dat is onze corebusiness. We gaan met u rond tafel zitten aan de start en bedenken een unieke ervaring voor alle bezoekers. Daarna gaan onze tekenaars aan de slag om een volledig 3D ontwerp van de zaal, het podium en de sublieme omkadering te maken.

U zal een perfecte referentie krijgen van hoe alles er zal uitzien. Wij staan steeds paraat voor uw feedback en de gekste ideeën. Daarna nemen wij het technisch volledig van u over. U hoeft zich nergens nog zorgen over te maken, wij zijn een one stop shop met alle technische aspecten in huis. Wij ontzorgen u volledig al heeft u uiteraard overal de volle inspraak, we regelen alles naar uw wens en zijn zelfs op het laatste moment enorm flexibel voor aanpassingen. Een ultiem feestje, daar geven wij volle garantie op.

Check gerust ook eens ons technisch aanbod om wat inspiratie te verharen in wat we allemaal kunnen bieden.

Bedrijfsradio

Wij trekken naar uw bedrijf met een op maat gemaakte radioshow die we uitzenden tot achter iedereen zijn bureau. We betrekken alle werknemers, de firma kiest de plaatjes, de inhoud wordt zorgvuldig samengesteld, we organiseren interactieve wedstrijden tijdens de show en zorgen zelfs dat alle tunes en deuntjes worden gebrand in de firmastijl door onze in-house sound engineer.

Een bekende persoon achter de micro die de show in goeie banen leidt, geen enkel probleem. Of wat dacht u er van om twee gedreven collega’s de show te laten hosten. Onze ervaren radiocollega begeleid hen van a tot z, in de voorbereiding en zelfs als rechterhand achter de schermen, tijdens de show.

Play Video

Seminaries

Wij zorgen voor het versterken en verschaffen van technisch materiaal voor de bezoekers op locatie, een perfecte opname of uitzenden van uw seminarie met de mogelijkheid tot volle interactie van de mensen aan de andere kant van het scherm. 

Wij helpen u overal technisch uit en verzorgen uw seminarie met de grootste aandacht voor details. U kan op ons vertrouwen dat alles technisch perfect aansluit op wat u inhoudelijk wil vertolken.

Hybride events

De hybride vorm van businessevents is de toekomst: Met zowel alle nodige voorzieningen voor een ideale beleving bij de mensen die fysiek aanwezig zijn op de locatie van het event, tot een perfecte vertaling naar de mensen thuis. De combinatie garandeert dat gelijk in welk format je event kan plaatsvinden.

De tweerichtingscommunicatie zorgt er voor dat mensen kunnen niet alleen meevolgen, maar we kunnen ze ook live op het scherm brengen in de zaal om te converseren met de mensen en het publiek op locatie.

Op deze manier brengen we virtueel conferenties van mijlen ver tot bij elkaar in één dezelfde ruimte. Overbodige vliegkilometers zijn in zo’n situatie niet meer nodig. Wij zorgen dat alles technisch feilloos verloopt.

“Flexibiliteit is de troef van dit jong maar zeer ervaren team.”

Bij Edisons zijn we echte meesters in ons vak! We weten precies waar we mee bezig zijn en we doen het maar al te graag. Als het op technologie aankomt, gaan we altijd een stapje verder. High-end oplossingen die voor de juiste beleving zorgen. Wij passen ons aan en denken nooit in beperkingen. We staan altijd voor je klaar. Je persoonlijke contactpersoon begeleidt en ondersteunt je door het hele project.

Amazing projects only.

Zie hier een greep uit onze corporate events en producties. Voor nog meer voorbeelden en ideeën klik hier.

Autosalon 2023

SAMSUNG X WE CAN DANCE 2023

INTERNATIONAL CONFERENCE VUB X JAPAN

JUPILER – EK 2021

DVV verzekeringen

Autosalon 2023

INTERNATIONAL CONFERENCE VUB X JAPAN

JUPILER – EK 2021

DVV verzekeringen

Client satisfaction is our driving force.

Een prima begeleiding voor alle technische aspecten van onze liveshow. Naar Edisons kan je stappen met een gek idee en ze zullen er alles aan doen om dit te verwezenlijken. Hun jonge flexibiliteit en professionaliteit is een echte troef.

Matti Meurisse & Vincent Schroeven

Hurae

Fantastische partner voor de streaming van de openingsavond van onze internationale conferentie. Bijzonder geduldig, professioneel en flexibel team, met oog voor detail. Geen enkele vraag was te veel. Ook de verhouding prijs-kwaliteit was uitstekend. Een warme aanrader!

Brigitte Herremans

Universiteit Gent

Flexibiliteit is de troef van dit jong maar ervaren team. Ze staan bij elke opbouw of uitvoering paraat om de extra’s die we vragen in een mum van tijd voor elkaar te krijgen.

Günter Hilderson

The Oval Office

De technische rechterhand van ons project, een team dat altijd uit is op een originele aanpak.

Hakim Chatar

Jamie Awards

Vanaf de conceptfase kan je terecht bij Edisons. Ze wisten onze wildste ideeën te realiseren.

Ann-Sophie Beernaert

Edgard Cooper

Top technische begeleiding van A tot Z door dit jonge, gedreven team.

Wannes Loosveldt​

Bomboclat Festival​